Komik Şeyler Kategorisinde ve Komik Şeyler ( +16 ) Forumunda Bulunan Yüzbaşım bakıyor (+18) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir astsubayla bir gözü takma Yüzbaşı, aynı bekar lojmanında kalıyorlardı. Yüzbaşı her gece yatmadan önce takma gözünü çıkartır, su dolu ...
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Paylaş |
|
|
#1 |
|
Korkma.Net | İhtiyar Heyeti ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 31
Konular: 1208
Tecrübe Puanı: 15 Rep Puanı: 858 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir astsubayla bir gözü takma Yüzbaşı, aynı bekar lojmanında kalıyorlardı. Yüzbaşı her gece yatmadan önce takma gözünü çıkartır, su dolu bir bardağa koyar, sabah tekrar yerine takardı... Sıcak bir yaz akşamı gece yarısı astsubay susadı, el yordamıyla sehpadaki bardağı kaptı, bir dikişte yuvarladı. Ama suyla birlikte gözü de yutmuştu. Astsubay olayın farkına vardı ama artık iş işten geçmişti... Ertesi gün sabah sporundan sonra astsubay tuvalete gitme ihtiyacı duydu. Koşar adımla tuvate gitti pantolonunu sıyırdı başladı ıkınmaya.. Fakat bir türlü rahatlayamıyordu. Onun ıkınma sesini duyan tuvalet nöbetçisi er telaşlandı; nazikçe kapıyı tıklattı.. - "Komutanım yardımcı olayım?" Astsubay can havliyle kapıyı açtı: - "Bak oğlum şurada ne var bir türlü s*çamıyorum", deyip ere doğru döndü. Er eğilip bakar bakmaz hazırola geçti ve selam durdu. Bunu gören astsubay sinirlendi: - "Ne selam durdun oğlum!", diye bağırdı. Asker yanıtladı: - "Nasıl selam durmayayım komutanım, içeriden yüzbaşım bakıyor." ![]() ![]() Misafirlik tuhaf şey... Oradasın,ama oralı değilsin.. Önüne sofralar kuruluyor,izzet-ikram görüyorsun ama hiç bir şey sana ait değil... Rahatın yerinde de olsa kalkıp gideceksin birgün,gitmek zorundasın... Misafirlik dünya hayatına ne çok benziyor... ve dünya hayatı misafirliğe... lord_of_the_money@korkma.net |
|
|
|
| Sponsor Linkler |
| Bu Alana Reklam Alınır.. İletişim : RapStaR |
|
|
#2 |
|
Forumdan Uzaklaştırıldı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 27
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı: 100 Rep Derecesi: ![]() |
pek kömik değilbe öykü senden daha iyilerini bekliyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Korkma.Net | Kalıcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 22
Konular: 38
Tecrübe Puanı: 5 Rep Puanı: 146 Rep Derecesi: ![]() |
yo ben ce güzeldi ve komik emeğine sağlık kardelen_öykü |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forumdan Uzaklaştırıldı Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 49
Konular: 662
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı: 174 Rep Derecesi: ![]() |
kimse darılmasın çok zikim bir fıkraymış. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Korkma.Net | Stajyer Mod. ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Konular: 135
Tecrübe Puanı: 7 Rep Puanı: 263 Rep Derecesi: ![]() ![]() |
saol paylaışm için |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Korkma.Net | İhtiyar Heyeti ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Konular: 325
Tecrübe Puanı: 9 Rep Puanı: 302 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() |
komik yhaa eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forumdan Uzaklaştırıldı Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 49
Konular: 662
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı: 174 Rep Derecesi: ![]() |
yav tekrar okudum fıkrayı,daha farklı olasılıklar aklıma gelince fıkranın hakkını vermek lazım diye düşündüm. evet güldüm, lord um teşekkürler sağolasın. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|