| |
#1 (permalink)
|
| Korkma.Net | Paylaşımcı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Türkiye'nin cinsellik konusundaki araştırmalarıyla önde gelen isimlerinden Psikiyatr Dr. Haydar Dümen, dört yıldan bu yana Posta gazetesindeki köşesinde okurların sorularını yanıtlıyor. Dr. Dümen'e gelen son dört yılın en ilginç sorusu ise Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yatan Mustafa Yaşar'dan geldi. Mustafa Yaşar'ın sorusu şöyle: Haydar Bey, ben cezaevinden yazıyorum bu mektubu. Bizim iki muhabbet kuşumuz var. Bunlara hiçbir masraftan kaçınmadığımız halde ön sevişmeyi yapıyorlar ama ilişkiye girmiyorlar. Dişi erkekten 2-3 ay kadar dolgun. Dişi her türlü cilveyi yaptığı halde erkekte bir yaklaşım göremiyoruz. Tecrübenize dayanarak bizi bilgilendirirseniz çok memnun kalırız. Saygılarımızla... Dr. Haydar Dümen'in bu soruya verdiği yanıt ise şöyle: Değerli okurum, bence kuşlar sizlerden utanıyor! Onca insanın arasında bu işi yapmak kolay mı? Etraf röntgenci dolu ve siz sevişeceksiniz? Yapabilir miydiniz? Zor! Bu arada siz de kuşların halinden biraz anlayın be evladım. Ön sevişmeye başladıklarında çevrelerinden çekilin de işlerini görsünler. Hepsi bir yana, ben insan doktoruyum. Kuştan da muhabbetten de çok iyi anlarım ama muhabbet kuşundan değil!
__________________ İnşaAllah dese Yakaran... İnşa eder Yaradan!. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Korkma.Net | Administrator ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper cevap. Haydar Dümen yıkmış ortalığı
__________________ Doğruyu konuşmak için iki kişi ister: Doğru söyleyen, doğru dinleyen! Thoreau Birini taklit etmek, onu övmenin en samimi şeklidir. ( Colton ) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Korkma.Net | İhtiyar Heyeti ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bazen hocamızın gazetelerdeki makalelerine denk geliyorum. tam bir yorum ustası ![]() ![]()
__________________ ![]() Misafirlik tuhaf şey... Oradasın,ama oralı değilsin.. Önüne sofralar kuruluyor,izzet-ikram görüyorsun ama hiç bir şey sana ait değil... Rahatın yerinde de olsa kalkıp gideceksin birgün,gitmek zorundasın... Misafirlik dünya hayatına ne çok benziyor... ve dünya hayatı misafirliğe... lord_of_the_money@korkma.net |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Korkma.Net | İhtiyar Heyeti ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | hocanın yazılarını bazen sırf gülmek için okuyorum adam dr dışında tam bir espiri makinası paylaşımın için teşekürler
__________________ ![]() BU SOKAKLAR BENİM ARTIK HER KÖŞESİNDE BEN VARIM NASILMI? NASILSA NASIL? O KADAR. AĞLAMAYIDA KALDIRDIM ARTIK TEREĞİN ÜÇÜNCÜ RAFINA. BENİ SEVMEYENLER BENDE SİZİ SEVMİYORUM. MERHABA BENİ SEVENLER KAVGAYI SEVENLER SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM B A L A B A N |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.korkma.net/komik-seyler-16/33562-haydar-dumeni-sok-eden-soru.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| haydar dümeni şok eden soru ? : RSS Dünyasi | This thread | Pingback | 03-27-2008 12:56 PM | |