Üye Ol

Romantizm

Komik Şeyler Kategorisinde ve  Komik Şeyler ( +16 ) Forumunda Bulunan  Romantizm Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Öncelikle Merhaba, :bahaha Geçen akşam biricik aşkımla evlilik yıl dönümüzü kutluyoruz. Dışarı çıkmadık, evde olursa daha romantik olucağını düşündük. Aşkım ...

Go Back   Korkma.NET - Korkma Sen de Paylaş Forum > Eğlence > Komik Şeyler > Komik Şeyler ( +16 )

LinkBack Seçenekler Paylaş
Alt 05-22-2008, 11:30 AM   #1
Korkma.Net | Kalıcı

hasan_baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 38
Tecrübe Puanı: 5
Rep Puanı: 146
Rep Derecesi: hasan_baba will become famous soon enoughhasan_baba will become famous soon enough
Talking Romantizm

Öncelikle Merhaba,

:bahaha Geçen akşam biricik aşkımla evlilik yıl dönümüzü kutluyoruz. Dışarı çıkmadık, evde olursa daha romantik olucağını düşündük. Aşkım herşey dört dörtlük olsun diye işden gelirken herşeyi almış, şampanya, çerezler, romantizimi arttıracak yiyecekler ve tabi enerji verecek yiyecekler Neyse, yemeğe oturduk aşkım eline aldı tribuşonu şampanya üzerindeki mantarı yavaş yavaş yukarı çekiyor, yeterince yukarı geldikten sonra tribuşonu çıkardı ve hafif salladı "Romantizim olsun diye patlatacakya" sen salla salla nasıl oldu anlamadım tabi şişe ağızını gözüne doğru tuttu sanırım bir patla göze şak diye. Aman allahım o ne bağırmak, ben hem gülüyorum hem ağlıyorum, aşkımda durumun komik olduğunun farkına varınca bir eli gözünde oda başladı gülmeye Eh bizde akşamı koltuk üzerinde, aşkımın elinde buz torbası birbirimize sarılarak geçirdik. ;)

NOT:Alıntıdır
hasan_baba isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Sponsor Linkler
Bu Alana Reklam Alınır.. İletişim : RapStaR

Seçenekler