Komik Şeyler Kategorisinde ve Komik Şeyler ( +16 ) Forumunda Bulunan sevisirken biLqiLendirme =) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>domuzların orgazmı yarım saat sürermiş nalan! - ne mutlu sana hilmi, ne mutlu sana... - su ana kadar ölçülmüş en ...
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Paylaş |
|
|
#1 |
|
Korkma.Net | Tecrübeli ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 22
Konular: 78
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı: 162 Rep Derecesi: ![]() |
domuzların orgazmı yarım saat sürermiş nalan! - ne mutlu sana hilmi, ne mutlu sana... - su ana kadar ölçülmüş en uzun penis 40 santimmiş nalan - aaaah ahhh... - şimdi hububat fiyatlarında yaşanan son düşüşler.. - rica ederim erken boşalmamak için başka yöntem bul necati .! - şimdi hayatım zamanında çok masturbasyon yapmaktan dolayı doyuma çabuk ulaşma isteği oluşur insanlarda - gene erken boşalıcaksın di mi hayvansın hayvan !! - oohhh .. ve bu haftaki programımızın sonuna geldik - dil vücuttaki en kaslı organmış nalan... - o zaman çalıştırmak lazım değil mi hilmicim? - kesinlikle katılıyorum ehaah - korkma hiç acımıcak güzelim - onunla acıtman biraz zor zaten zuhtu, neyse sen devam et... - sen hiç koalaları düşündün mü zehra? - ya nejdet, sıçtın yine motivasyonumun içine. koalasıydı, bokuydu bitiydi. - g noktasının yeri aslında kocasının yanıymış - mal mısın hilmi? - bizim çaycı hüseyinin oğlu boğaziçini kazandı aferin valla - gidip ona veriyim istiyosan? -bugün de bize ayrılan sürenin sonuna geldik sayın seyirciler.. -yine erken boşaldın dimi muhittin, allah belanı versin muhittin.. - hayatım jöle neredeydi? - rıfkı saçmalama. jöle sadece saçları dik tutar..!! ![]() ßizler tanrının istemedikleri cocukLarız, öyLe oLsun...!
|
|
|
|
| Sponsor Linkler |
| Bu Alana Reklam Alınır.. İletişim : RapStaR |
|
|
#2 |
|
Korkma.Net | Stajyer Mod. ( auto permission ) ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 19
Konular: 463
Tecrübe Puanı: 8 Rep Puanı: 484 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() güselmiş
![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumdan Uzaklaştırıldı Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 49
Konular: 662
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı: 174 Rep Derecesi: ![]() |
teşekkürler mylykn kardeş emeğine sağlık. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Korkma.Net | Paylaşımcı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 19
Konular: 1
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı: 100 Rep Derecesi: ![]() |
bizim çaycı hüseyinin oğlu boğaziçini kazandı aferin valla - gidip ona veriyim istiyosan? ehuehue xD süpr ![]() Daa Onsuz 1 Hayad ßiLe HayaL EdemioSun Peki Ona NasL Veda Edicexin ?? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Konular: 235
Tecrübe Puanı: 108 Rep Puanı: 10008 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi hoş ama jöle olayına bittim... ![]() Artık Yansın Bu Dünya, Umrumda Değil ; Kadere Karşı Koymak Elimde Değil... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|