Komik Şeyler Kategorisinde ve Komik Şeyler ( +16 ) Forumunda Bulunan Senden eLektrik aLamıyorum =) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>senden elektrik alamıyorum -ben pil değilim! *senden elektrik alamıyorum kamil -yok öyle bele$e! *senden elektrik alamıyorum ilhan -başka birşey vereyim? ...
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Paylaş |
|
|
#1 |
|
Korkma.Net | Tecrübeli ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 22
Konular: 78
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı: 162 Rep Derecesi: ![]() |
senden elektrik alamıyorum -ben pil değilim! *senden elektrik alamıyorum kamil -yok öyle bele$e! *senden elektrik alamıyorum ilhan -başka birşey vereyim? *senden elektrik alamıyorum -kaç gündür uğrasıyoruz burda, fişi prize bi taktırmadinki yavrum * senden elektrik alamıyorum... - çok zorlama, çarpılacaksın… *senden elektrik alamıyorum -bi saniye izin ver? ben şimdi duygularımı yoğunlastırma kararı aldım sen de elektriğin kralını alacaksın. *senden elektrik alamıyorum? -nasıl vermemi istersin? *senden elektrik alamıyorum - bir de sürtünmeyi denesen? statik.. belki? *senden elektrik alamıyorum -sana kablo takmaya niyetim yok da ondan... *-ay ben senden elektrik alamıyorum ayhan. -yüksek gerilim hattı mıyım lan ben!! -ay ne bagırıyorsun beee.. -çarparım *senden elektrik alamıyorum. -kontrol kalemi soktun mu? *senden elektrik alamıyorum tamer. -önemli olan voltaj değil akımdır... *senden elektrik alamıyorum kaan. - kimden alabildin ki ?! *senden elektrik alamiyorum ... -fişi takmamışımdır o zaman... *senden elektrik alamıyorum tamer?? - iyi de önce şalteri kaldırman lazım *senden elektrik alamıyorum ahmet? -motor musun? *senden elektrik alamıyorum. -alamazsın tabi çünkü sendeki tesisat bendeki elektiriği almaya yeterli değil... ![]() ßizler tanrının istemedikleri cocukLarız, öyLe oLsun...!
|
|
|
|
| Sponsor Linkler |
| Bu Alana Reklam Alınır.. İletişim : RapStaR |
|
|
#2 |
|
Korkma.Net | Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 22
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı: 100 Rep Derecesi: ![]() |
)))
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Korkma.Net | İhtiyar Heyeti ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 19
Konular: 54
Tecrübe Puanı: 6 Rep Puanı: 126 Rep Derecesi: ![]() |
(:...elektriğe bak.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Korkma.Net | Kalıcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı: 100 Rep Derecesi: ![]() |
süper yaaaaa... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Konular: 235
Tecrübe Puanı: 107 Rep Puanı: 10008 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel cevaplar... ![]() Artık Yansın Bu Dünya, Umrumda Değil ; Kadere Karşı Koymak Elimde Değil... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|