![]() |
| | #1 (permalink) |
| altın uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | senden elektrik alamıyorum -ben pil değilim! *senden elektrik alamıyorum kamil -yok öyle bele$e! *senden elektrik alamıyorum ilhan -başka birşey vereyim? *senden elektrik alamıyorum -kaç gündür uğrasıyoruz burda, fişi prize bi taktırmadinki yavrum * senden elektrik alamıyorum... - çok zorlama, çarpılacaksın… *senden elektrik alamıyorum -bi saniye izin ver? ben şimdi duygularımı yoğunlastırma kararı aldım sen de elektriğin kralını alacaksın. *senden elektrik alamıyorum? -nasıl vermemi istersin? *senden elektrik alamıyorum - bir de sürtünmeyi denesen? statik.. belki? *senden elektrik alamıyorum -sana kablo takmaya niyetim yok da ondan... *-ay ben senden elektrik alamıyorum ayhan. -yüksek gerilim hattı mıyım lan ben!! -ay ne bagırıyorsun beee.. -çarparım *senden elektrik alamıyorum. -kontrol kalemi soktun mu? *senden elektrik alamıyorum tamer. -önemli olan voltaj değil akımdır... *senden elektrik alamıyorum kaan. - kimden alabildin ki ?! *senden elektrik alamiyorum ... -fişi takmamışımdır o zaman... *senden elektrik alamıyorum tamer?? - iyi de önce şalteri kaldırman lazım *senden elektrik alamıyorum ahmet? -motor musun? *senden elektrik alamıyorum. -alamazsın tabi çünkü sendeki tesisat bendeki elektiriği almaya yeterli değil...
__________________ ßizler tanrının istemedikleri cocukLarız, öyLe oLsun...! |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| |