Komik Şeyler Kategorisinde ve Komik Şeyler ( +16 ) Forumunda Bulunan +16 Bir penisin zam taLebi =) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Ben penis olarak asagidaki nedenlerden dolayi zam istiyorum: 1.Bedensel olarak çalisiyorum... 2.Her isimde mutlaka kafami da kullaniyorum... 3.Hem derin, hem ...
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Paylaş |
|
|
#1 |
|
Korkma.Net | Tecrübeli ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 22
Konular: 78
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı: 162 Rep Derecesi: ![]() |
Ben penis olarak asagidaki nedenlerden dolayi zam istiyorum: 1.Bedensel olarak çalisiyorum... 2.Her isimde mutlaka kafami da kullaniyorum... 3.Hem derin, hem yüzeysel islerde çalisiyorum... 4.Tatil, bayram tatilim ve senelik izinlerim yok... 5.Karanlik, havasiz ve rutubetli ortamlarda çalisiyorum... 6.Çalisma ortamim çok sicak ve fazla mesai ödenmiyor... "YAPTIGIM ISLERDE HASTALIGA KAPILMA OLASILIGIM ÇOK YÜKSEK. BUNA RAGMEN SOSYAL GÜVENCEM YOK." YÖNETIM KURULUNUN PENISE CEVABI Sevgili Penis, zam isteginiz degerlendirildi ve asagidaki gerekçelerden ötürü olumsuz karsilandi: 1.Araliksiz 8 saat çalisamiyorsunuz... 2.Kisa zamanda yorulup, saatlerce uyuyorsunuz... 3.Verilen isleri seçip her isi yapmiyorsunuz, itiraz ediyor, uyumsuz davraniyorsunuz... 4.Kendiliginden ise baslayamiyorsunuz, sürekli tesvik ve motivasyon bekliyorsunuz... 5.Isiniz bitmeden bazen isinizi terk ediyorsunuz... 6.Çalisirken is elbisesi kullanmiyor, hatirlatinca itiraz ediyorsunuz.. 7.Isiniz bittiginde arkanizda daginik ve pis bir ortam birakiyorsunuz.. 8.60 yasina yaklasmadan çalisamaz hale geliyorsunuz... "Ve belirtmeden geçemeyecegim; sürekli yaninizdaki süpheli iki topla görülmeniz düzensiz yasam sürdügünüzü gösteriyor.." ![]() ßizler tanrının istemedikleri cocukLarız, öyLe oLsun...!
|
|
|
|
| Sponsor Linkler |
| Bu Alana Reklam Alınır.. İletişim : RapStaR |
|
|
#2 |
|
Korkma.Net | Administrator ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Konular: 1062
Tecrübe Puanı: 18 Rep Puanı: 834 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yönetim kurulunun cevabı iyiymiş... ![]() Doğruyu konuşmak için iki kişi ister: Doğru söyleyen, doğru dinleyen! Thoreau Birini taklit etmek, onu övmenin en samimi şeklidir. ( Colton ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Korkma.Net | İhtiyar Heyeti ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 31
Konular: 1208
Tecrübe Puanı: 15 Rep Puanı: 858 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaf zam istemekle çok haklı verilen cevap ise tam b ir olay konusu ![]() emeğine sağlık
![]() ![]() Misafirlik tuhaf şey... Oradasın,ama oralı değilsin.. Önüne sofralar kuruluyor,izzet-ikram görüyorsun ama hiç bir şey sana ait değil... Rahatın yerinde de olsa kalkıp gideceksin birgün,gitmek zorundasın... Misafirlik dünya hayatına ne çok benziyor... ve dünya hayatı misafirliğe... lord_of_the_money@korkma.net |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Konular: 336
Tecrübe Puanı: 62 Rep Puanı: 5119 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşım için teşekkürler.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Korkma.Net | Kalıcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 28
Konular: 10
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı: 106 Rep Derecesi: ![]() |
yuhhh ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forumdan Uzaklaştırıldı Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 49
Konular: 662
Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı: 174 Rep Derecesi: ![]() |
süper olmuş yaaa,birader ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Korkma.Net | Tecrübeli ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Konular: 6
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı: 114 Rep Derecesi: ![]() |
ya bayıldım acaba bendende zam istiyormu hayin haha hem işi süper hem zam istiyorsa ayıp bee ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Korkma.Net | Kalıcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 4 Rep Puanı: 100 Rep Derecesi: ![]() |
paylaşım için teşekkürler |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Konular: 235
Tecrübe Puanı: 107 Rep Puanı: 10008 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harika bişey....paylaşım için saol.... ![]() Artık Yansın Bu Dünya, Umrumda Değil ; Kadere Karşı Koymak Elimde Değil... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Suskun & Ayaz ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Konular: 406
Tecrübe Puanı: 32 Rep Puanı: 1993 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşımın için teşekkürler |
|
|
|
| Sponsor Linkler |
| Bu Alana Reklam Alınır.. İletişim : RapStaR |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|