| | #11 (permalink) |
| Korkma.Net | Administrator ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne oluyor burada. kim kimin başını kesiyormuş. Burada cellat yok arkadaşım. Konu tam konu başlığına uygun yerde ve içerikte açılmış. 16 yaşından küçüksen okumazsın. Ama böyle sözlere gerek yok
__________________ Doğruyu konuşmak için iki kişi ister: Doğru söyleyen, doğru dinleyen! Thoreau Birini taklit etmek, onu övmenin en samimi şeklidir. ( Colton ) |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Forumdan Uzaklaştırıldı Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ah benim canım lordum,yav izin ver lütfen sana bir kez sarılayım ha, tamam biyerini öpmeycem lordum,sadece kulaklarını yalayacağım lütfen bu mutluluğu bana çok görme hı? ![]() ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Korkma.Net | Tecrübeli ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | eyw sorun deqil bi yerde anlaman iyi sorunlarını dinleyebiliriz bunuda bilmeni isteriz...
__________________ ßizler tanrının istemedikleri cocukLarız, öyLe oLsun...! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Forumdan Uzaklaştırıldı Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bunları illaki demek lazımki,bi daha yapmasın caltacs , -- aşkım,bebeğim ne güzel eğşi eğşi kokuyon senin ananı zikiym, -- sevgilim çok zayıflamışın bızırın elime gelmiyo, -- yavrum ohoooo malak gibin yayıldın ya, -- lan kevaşe yatakta sigara içme işte,yangın çıkaracan yav böylede maki örtüsümü olur yaa, -- hayatım çok sulandın, kova getiremmi, -- sırtımı cırmıklama siterim elini ayağını, -- yahu ısırma be amuğa koydurcan ha, -- yuh lan,kızım başımı bastırma nefes alamıyom, -- ne veremezmisin, al dötüne sok lan, -- lan hava sicak ter içindeyiz, ne sitişi yaa. -- |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |