![]() |
| | #1 (permalink) |
| altın uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | - Hissettin mi? - Neyi? - Sen şimdi bunu benim içime mi sokacan ? - Yok hayır.. Paket yapacan.. Evde oynarsın.. - Bugün ne kadar güzelsin.. - Tamam tamam yağ yapma verices dedik zaten eve gelmeden önce... - Aşk bunun neresinde şimdi Ercan? - Eşeğin ziginde salak karı.. - Bak iki elimi bırakıp yapabiliyorum.. - Hoşuna gidiyor mu? - Hayır, ayıp olmasın diye veriyorum. - Aysel iyi mi böyle? - Sanane, sana giren çıkan var mı? - Seni de şeydiyoz ama ayıp olmuyo inşallah... 1. ne zevk alıyosun şundan annamıyom... 2. -ben daha boşalmadım... -bana ne... 3. şey berke içime boşalma tamam mı..? 4. ay ay bi garip oldum burak... 5. sana yeminle sölüyorum aysu...şu ellediğim göğüsler bende olucak samimiyim....ğim adam kalmaz koca t.c. de... 6. hüseyin kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi niye başkasına... misal bana yapıyosun..? 7. ibrahim prezervatifin çok kötü kokuyo... 8. naaber..? 9. hepsini almasam olur mu..? 10. e hadi yaw daha evi toparlıyıp yemek yapıcam... 11. bitti mi..? 12. fazla ileri gitmiyorum di mi..? 13. girdi mi..? 14. iğrencsin yaaaa... 15. bi dur bi rahat ver bi çekil yaaa... 16. köfteyi dışarda bıraktık...bozulmaz inşallah... 17. acio mu..? 18. - yaa bu girmio oraya yaaa..? - orası burnum latif... 19. şunu bi tutsana...haha eline verdim isteee heahahe... 20. herkesin tuttuğu kendine... 21. kaldırsana kızım şu bacaanı biraz...bak haala salak salak bakıyo... kime diyom lan ben..? 22. üşüdüm ben kalk üstümden giyincem...
__________________ ßizler tanrının istemedikleri cocukLarız, öyLe oLsun...! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #6 (permalink) |
| altın uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | hayırdır bilader benimle sorununmu var ne alka simdi konuyla ana babanın saptırma...
__________________ ßizler tanrının istemedikleri cocukLarız, öyLe oLsun...! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bronz Üye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 13
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | raatsız olduysan okuma.. konu komik şeler +16 da zaten ne ile ilgili olduğu belli deil mii??
__________________ hakımmda bilgin yoksa fikrinde olmasınn ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Administrator ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu arada uslubunuza dikkat ederseniz iyi olur... burası paylaşım ve eglence platformu bz burda kafa kesmek için bulumuyoruz ... eger bu türlü konular szi rahatsız ediyorsa +16 ya yorum yazmazsınız sorun diye bşi ortada kalmaz ...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |